УниКредит Булбанк отчете 30% увеличение на потребителите на мобилното й банкиране

...
УниКредит Булбанк отчете 30% увеличение на потребителите на мобилното й банкиране
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк отчете 30% ръст на мобилното банкиране

УниКредит Булбанк регистрира 30% нарастване на потребителите на мобилното й банкиране за последната година. От банката споделят, че това е вследствие на новия дизайн на приложението и множеството функционалности.

Отскоро клиентите към този момент могат да вършат и интернационалните преводи в евро (SEPA преводи) през телефона си. Новата опция на приложението Булбанк Мобайл се употребява интензивно и единствено месец след предлагането й направените преводи са на стойност съвсем 2 млн. евро.

Наред с това се оферират и още няколко нови функционалности.Сред тях са опцията за бързо и елементарно връщане на превод към сметка, от която е получен, посредством опцията „ Върни превод “, както и улеснен вход посредством биометрични данни, с пръстов отпечатък или лицево различаване, във вградения в Булбанк Мобайл мобилен токен.

Паралелно банката пусна и онлайн кандидатстване за ипотечен заем посредством своя уебсайт. Една от услугите е чрез „ ипотечен сертификат ” клиентите да спестят време и визити във филиала и в границите на минути да получат информация на какво финансиране могат да разчитат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР